marți, 7 ianuarie 2014

Comunicare în LEADERSHIP - Training de Public Speaking si Comunicare



Care este secretul vorbitorilor de succes? Ce se află în spatele abilității extraordinare a liderilor de a motiva și de a inspira mulțimi de oameni printr-o prezentare de doar câteva minute?
     Fie în interacțiunea cu clienții, cu oamenii pe care îi conduci sau chiar cu șefii tăi, succesul și impactul tău depinde de abilitatea de a-ți prezenta ideile și serviciile într-un mod captivant, convingător și clar.
       Te invităm să descoperi și să pui în practică secretele unei prezentări excelente împreună cu doi vorbitori de excepție: David Ginn și Cătălin Dupu.

David Ginn - conferențiar, trainer, coach și director de Leadership & Resurse Umane pentru organizația New Life Eastern Europe.  A susținut traininguri și conferințe despre leadership, team development și inteligență emoțională  în 10 țări europene. 
Cătălin Dupu - absolvent al Facultății de Teatru și Film, actor, regizor, trainer, autor a 6 cărți publicate, din anul 2003 susține seminarii si worshopuri de comunicare si public speaking în 7 tari din Europa. 
Vineri 17 Ianuarie, orele 16:00-20:30
Sâmbătă 18 Ianuarie, orele 9:00-15:00
Workshop ”Prezintă Eficient”

Marți 20 Ianuarie, orele 18:00-20:30

Cost Participare 100 RON

(În taxa de participare sunt incluse notițele, prânzul sâmbătă, pauzele de cafea și workshop-ul din 20 ianuarie)
Romania ProCulture
Aleea Lacul Morii 3
Bucharest 060841
Romania
 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu