sâmbătă, 27 august 2011

Filme pentru 11.400 de oameni





Filme precum “Surprize in lant” si “Samson si Eva” au ajuns in 76 de localitati din Romania iar cererea este in crestere, pentru inedit, modernitate si impact. Peste 11.400 de oameni au vazut aceste filme, se arata intr-un comunicat emis catre un for international. Productiile se difuzeaza in inchisori, licee, scoli, colegii, case de cultura, in aer liber si biserici.
“Maine plec in Italia dar va rog dati-mi niste materiale cu Dumnezeu. Ceea ce am vazut a fost foarte frumos,” a comentat o doamna de peste 55 de ani, dupa vizionarea unui film in aer liber, chiar langa Marea Neagra.
“Mi-ar trebui si mie filmul cu hotul de iahturi pentru ca lucrez in puscaria de la Craiova” ne-a rugat un pastor asistent din Petrosani.
“Va rog sa mergeti cu acest film si in alte orase. Fata mea are probleme in familie asa cum ati aratat si in Samson si Eva”, ne-a spus o doamna de 50 de ani din Targu Mures.
“Surprize in lant” si “Samson si Eva”, alaturi de altele de gen, sunt produse de Alege Viata – Proiectul Romania, scenariul si regia Catalin Dupu, care a primit invitatia si din partea altor organizatii sa realizeze noi productii. Despre impactul acestor filme in zona televiziunilor in alt articol viitor.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu