sâmbătă, 9 iulie 2011

Succes si relaxare



Daca e sa ne rezumam la nazuintele principale ale vietii, dupa o analiza serioasa ajungem la doua coordonate definitorii: Succesul si relaxarea. Oamenii vor bani, cariera si relaxare. Adica sa aiba si apoi sa se distreze. Mai nou, e sa ai gologani rapid si sa ii cheltuiesi cat mai mult. Toate sunt bune si frumoasa numai daca la capitolul succes intra, si e necesar, si viata spirituala, viata crestineasca. Isus Hristos fiind raspunsul fericirii, se intelege deslusit importanta unei trairi dupa Sfanta Carte Biblia.
Unii se relaxeaza prea mult si uita de munca iar altii trebaluiesc foaret mult si stau la umbra prea putin. Relaxarea e mama sanatatii, a relationarii si planurilor. Cu mintea limpede vezi in perspectiva.
Munca fara de pic de efort va duce la dezamagire - nu imediat dar la o analiza a vietii, ceva mai incolo, tipul se intreaba: Dar eu ce am facut in aceasta viata?
Actiunile personale pozitive dau vietii sens si dezsvolta personalitatea.
"Referitor la succes si relaxare, aveti mare dreptate." imi spune un pastor, perezentand situatia intr-o biserica.
Fericirea se poate gasi insa unii cand vad cum s-ar defini incearca sa schimbe mersul lucrurilor si intra pe contra sens.
Succes si relaxare!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu