marți, 10 mai 2011

"Felicitari pt emisiune! Ne era dor de voi, live!" - Expresul de Filadelfia



Din 10 mai, Expresul de Filadelfia vine martea la 21.00. In aceasta editie, Catalin Dupu si Mihai Dragoman vin cu intrebarile si comentariile voastre legate de un subiect forte! Mai adaugam un invitat, vagonul muzical, cel cu stiri, vagonul cu dezbateri si multe altele, utile tuturor varstelor! La RadioFiladelfia.ro - pentru ca meriti! RELUAREA SAMBATA LA 13.00.
Cateva din mesajele de la ascultatori:

Fely Rosus - Eu cred ca dragostea chiar la prima vedere nu exista, doar simpatie, mai degraba i-as zice zimpatie la prima vedere.

Tabita: Ma indoiesc ca la prima vedere poate fi doar ceva mai mult decat o simpla atractie fizica. Pentru dragoste iti trebuie ceva mai mult:cunoastere directa, intelegere,prietenie, sentimente profunde .La prima vedere nu cred ca poti trece prea mult dincolo de aspectul fizic al persoanei din fata ta.Pentru a cunoaste mai bine pe celalalt,iti trebuie ceva mai mult timp la dispozitie.

Eugenia: Felicitari pt emisiune!!!Ne era dor de voi, live!!!!!!

Seby:) cred ca da, dar foarte rar intalnita

Adryana Ristea: exista pasiune la prima vedere... atractie... si oamenii de multe ori incurca pasiunea cu dragostea... Dragostea este un proces continuu.. alegi zilnic sa iubesti acea persoana.. nu este un "sentiment"... uneori vei simti ca nu mai vrei sa mai iubesti acea persoana.. dar alegi mereu sa o iubesti.. si Dzeu te umple de dragoste si atunci cand nu vrei sa mai "iubesti"

Trandafirash: de multe ori nu stim sa o simtim cand e cu noi dar o simtim cand lipseste

Lidia Ghiulai: unii spun ca exista, altii ca nu... multi spun ca au experimentat-o si la fel de multi sustin ca e doar o forma a pasiunii care poate apoi, eventual, aprinde flacara... majoritatea ar dori sa aiba parte de ea, dar putine povesti confirma ca poate dainui...nu exista dragoste la prima vedere... exista doar 'te-am vazut, te-am placut... multe mai sunt de facut'. dragostea nu este un sentiment, ci o decizie care trebuie innoita in fiecare dimineata. A iubi e o alegere pe care copiii lui Dumnezeu ar trebui sa o inteleaga asa cum Dumnezeu a gandit-o: a te jertfi pentru cel de langa tine, in cazul de fata pe acel pentru care inima ticaie mai tare decat e normaldragostea adevarata pleaca de la prietenie... iar in timp creste in iubirea suprema: aceea Agape, pe care ne-a aratat-o si Isus Hristos pe cruce

Cozmin;
Traiasca Radio Filadelfia!

Mc_Kane ExE: felicitari pentru postul radio, Domnul sa va binecuvinteze.(Marius din Oradea)

ANDREea: dragostea este un drog al sufletului. avem multi fluturasi in stomac...

Doina bejenaru: Dacă nu-i şopteşti câteva cuvinte dulci la ureche şi o îi atingi mijlocul nici o şansă să te ţină minte după prima vedere

Cristina: Dragostea e simpla, dar noi cand ne iubim o complicam .

Alexandru: Dragostea la prima vedere este, probabil, cel mai romantic lucru care i se poate intampla unei persoane. Ne poate face sa ne pierdem inima in cateva secunde.

Dragostea este un sentiment puternic care, cateodata, este imposibil de controlat.

Camy: eu cred ca nu exista dragoste la prima vedere deoarece la prima vedere esti atras doar de fizic, nu o cunosti si este doar pasiune.

Efy: sunteti un radio de suflet faceti emisiuni f faine biti binecuvantat efraim din oradea... cu dragostea la prima vedere poate k e mai rara

Camy; O iubire care nu e vesnica nu e nimic!!

Tabita: Barbatul este foc, se aprinde repede si se stinge repede. Femeia este apa, se incalzeste greu si se raceste si mai greu.

Benny Pascu: "Dragostea e ca o stafie. Multi vorbesc despte ea dar putini o vad."

Samy: dragostea la prima vedere nu exista pentru ca nu cunosti persoana spiritual.

Pirau :"eu cred...ca dragoste la prima vedere mai degraba este atractie fizica..ca sa iubesti o persoana cu adevarat este nevoie de timp..:D"

Marcel Coroi: eu cred că dragoste de la prima vedere e doar o iluzie de fapt la cea de la prima sunt doar niște sentimente care cît de repede vine atît de repede și pleacă. Dragostea vine cu încetișorul.


Cornelia Muntean: Nn . Exista numai atractie . Eu cred ca Dragostea este o floare tare gingasa si sensibila care trebuie cultivata si ingrijita cu multa atentie. Vorbesc din experienta nu din auzite .

Corina: eu nu cred ca exista dragoste la prima vedere...la prima vedere pot fi doar niste emotii foarte puternice dar care nu se pot numi dragoste adevarata...dragostea apare dupa ce incepi sa cunosti persoana respectiva,creste incet si trebuie mentinuta caci altfel se stinge...cred eu

SIMONA PETRAN:
cred ca cel mai corect ar fi "atractie la prima vedere"

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu